HUM: Werfbezoek aan de Leien en het Operaplein.

Op vrijdag 13 oktober bezochten geïnteresseerde leerlingen uit het eerste jaar met hun ouders na de schooluren de werf aan het Operaplein in het kader van lessen Techniek.

HUM: Teamspirit in Esperanto

  Op woensdag, 18/10 trokken de vijfdejaars met de leerlingen uit het eerste en tweede jaar die ze elke dinsdag vanaf 16u begeleiden bij hun studies binnen het project Esperanto naar een kegelbaan om de teamspirit te versterken en mekaar beter te leren kennen.  

ALG: Wine not?

Een mooi weekend … de laatste ‘zomerzon’ was van de partij!  Maar velen waren ook op de jaarlijkse vaste afspraak: Wine not? Doorheen Frankrijk, Spanje, Latijns-Amerika of  Italië! Bestellingen kunnen nog steeds!  (zie hieronder)     Klik hier om het bestelformulier te downloaden.

HUM: Bouw je mee? #kariboeni

Bouw je mee? Steun de vele projecten van de kariboeni-actie! www.kariboeni.be

KS: Kariboeni-actie kleuterschool!

Op donderdag 12 oktober liepen we met alle kleuters in het kader van Kariboeni. De kinderen lieten zich sponsoren door ouders, vrienden en familie ten voordele van VZW Tumbador. De oudste kleuters gaven het beste van zichzelf en liepen vele rondjes. Er waren zelfs kinderen die in het totaal meer dan 2 km liepen! De […]

HUM: OLVC @ Vlaamse Opera

OLVC @ Vlaamse Opera “Das Wunder der Heliane” van E.W. Korngold (10/10/2017) – quotes : “Raar verhaal, maar pure liefde overwint uiteindelijk alles” “Knappe filmmuziek” “Kreupele rechters ?! – ook toen al in, Korngolds tijd” 😉 En : “Met “Blauwbaard” hebben wij indertijd op dat podium gestaan, toch een geweldige herinnering – tof dat we […]