HUM:   Het internationale milieu-jongerencongres “Denken! Forschen! Handeln!”

HUM: Het internationale milieu-jongerencongres “Denken! Forschen! Handeln!”

De leerlingen van 5ECMTa hebben onder leiding van mevrouw Aelterman deelgenomen aan de PASCH-milieuwedstrijd “Your planet. You plan it!”  Ze werkten een project uit rond afvalvermindering en het bannen van aluminiumfolie.

Hun project werd bekroond met de eerste prijs.  Lina, Gabriella en mevr. Annelies Van Mol mochten op kosten van het Goethe-Instituut naar Berlijn om er deel te nemen aan het internationale milieu-jongerencongres „Denken! Forschen! Handeln!“ van 7 tot 10 april 2017.  Ze stelden daar hun project voor aan leerlingen en leerkrachten uit Rusland, Oekraïne, Kazachstan, Armenië, Wit-Rusland, Georgië, Kirgizië en Duitsland.

Benieuwd naar hun project?  Hier de link naar hun facebookpagina.