ALG: Infoavond Up Together!

ALG: Infoavond Up Together!

Van harte welkom op een infoavond over de werking van Up Together, een Europees vluchtelingenproject in Antwerpen!
De Jesuit Refugee Service is een internationale organisatie en een werk van de Sociëteit van Jezus (Jezuïeten). De liefde en het mededogen van Jezus voor de armen en uitgestotenen vormen er de grondslag van.
Gastvrijheid bieden aan vreemdelingen is essentieel in de christelijke traditie. Maar wat betekent het vandaag om een vreemdeling te ontvangen? Hoe kunnen we plaatselijk netwerken van solidariteit uitbouwen om vluchtelingen op te vangen en te begeleiden?
JRS Belgium nodigt u van harte uit op een informatie- en uitwisselingsavond over het project “Up Together” op dinsdagavond 9 mei om 20 u in het Onze-Lieve-Vrouwecollege, Frankrijklei 77 (La Strada). Als gezin of alleenstaande zijn er namelijk verschillende mogelijkheden om een steentje bij te dragen aan de opvang en de begeleiding van vluchtelingen. Meer info over de werking van dit project vindt u op www.jrsbelgium.org

Lees ook verder in de Brochure a.u.b.