HUM: WIN een internationaal taalkamp en ontmoet jongeren over heel de wereld!

Betreft : PASCH-zomercursus 2017

Beste leerlingen,

Geachte ouders,

Traditiegetrouw kunnen we ook deze zomer weer één leerling gelukkig maken en haar / hem een taalkamp aanbieden, dat vanuit het PASCH-fonds volledig betaald wordt (waarde : 2500 euro !).   Je vervoerskosten, je verblijf, de cursus zelf en alle maaltijden worden door deze beurs gedekt.

Dit internationale taalkamp gaat door in het aangename kuuroord Bad Salem aan de feeërieke Bodensee.  Je vertrekt op zondag 6 augustus en komt terug op zaterdag 26 augustus.

Wie komt voor dit taalkamp in aanmerking ?  Je bent een gemotiveerde leerling, die graag bezig is met talen en je staat open voor ontmoetingen met jongeren van dezelfde leeftijd van over de hele wereld.  Je zit in het vierde jaar en gaat in het vijfde jaar naar een MT-richting of je zit in het vijfde jaar in een MT-richting en gaat volgend schooljaar naar een 6MT.

Wat moet je doen ?  Ten laatste op maandag 8 mei stuur je een motivatiebrief in het Nederlands van ongeveer 250 woorden naar olvc.werner.de.smet@gmail.com.  In overleg met de directie zullen we dan een kandidaat uitkiezen, die onze school op dat internationale taalkamp zal vertegenwoordigen.

Wat verwachten we verder nog van je ?

  • Je stuurt ten laatste op 3 september een fotoreportage naar bovenstaand mailadres, waarin je weergeeft wat je tijdens die weken zoal gedaan hebt. Die reportage wordt ook op de collegewebsite geplaatst.
  • Aan je inschrijving is een administratieve kost van € 75.00 verbonden, die je ter plaatse in de vorm van zakgeld terugkrijgt.

Heb je nog vragen, spreek iemand van ons gerust aan !

Met vriendelijke groeten,

Kim Aelterman, Veronique Jooris en Werner De Smet, leraren Duits, in overleg met de directie van het Onze-Lieve-Vrouwecollege