ALG: Het vermelden waard… hockey-nieuws

ALG: Het vermelden waard… hockey-nieuws

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei jongstleden werden in Leuven de play-offs georganiseerd voor dames en heren van de hoogste klasse. De winnaar in twee wedstrijden werd landskampioen. Bij beide kampioenen zijn er (oud)-leerlingen van het college betrokken.

Braxgata uit Boom behaalde de titel met kapitein Judith Vandermeiren (LMt2012), haar zus Astrid en Shaunda Ikegwuonu (beiden tot vorig jaar op het college) en huidige leerlingen Emilie Albertyn (5WeWia) en Eva Van de Mierop (5WeWib).

Bij de mannen werd Dragons uit Brasschaat kampioen met Fabrice Van Bockrijck en Mathieu Rombouts (beiden EcMt14).

Volgend weekend op 3 en 4 juni neemt Dragons ook deel aan de EHL, de Champions League in de hockey, op de velden van Dragons.