ALG : De verkeerssituatie in de buurt van de school : De knip

ALG : De verkeerssituatie in de buurt van de school : De knip

Ongetwijfeld vernam u er al meer over…  Tijdens het weekend volgt dan de veelbesproken knip van de Leien ter hoogte van de Maria-Theresialei of net voorbij de school als u van zuid naar noord rijdt en net voor de school als u het omgekeerde doet.   Deze knip is nodig om het Operaplein te kunnen heraanleggen.  Dat dit een aantal gevolgen heeft voor de verkeerssituatie in de buurt is een understatement.  U, als ouder of leerling, kan zich dan ook maar het beste goed voorbereiden en bekijken hoe u het vlotste de school kan bereiken.  Te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer is dit alleszins het gemakkelijkste en het veiligste.  Als het toch niet anders kan, bestudeer dan goed de plannetjes die u kan vinden op www.noorderlijn.be of www.facebook.com/noorderlijn of u kan ook een kijkje nemen op de site www.slimnaarantwerpen.be  .  De nieuwe circulatiewegen, de aanpassingen aan tram- en buslijnen kan u terug vinden via deze weg.  We zijn ervan overtuigd dat met goede wil veel te bereiken valt.