ALG : LENTEFEEST 2017 EN LENTEFEEST 2018 : 4, 5 en 6 mei 2018

ALG : LENTEFEEST 2017 EN LENTEFEEST 2018 : 4, 5 en 6 mei 2018

Het lentefeest is alweer een tweetal weekjes achter de rug.  Via deze weg willen we graag alle aanwezige ouders, kinderen en sympathisanten danken voor de aanwezigheid op 12, 13 en/of 14 mei tijdens ons 53e lentefeest in het sportcentrum Mariënborgh. In het bijzonder danken we ook de talrijke medewerkers.  Zonder hen was zo’n prachtig schoolfeest niet mogelijk !  Hen nodigen we graag uit op het dankfeestje voor het lentefeest op vrijdag 9 juni te 19.30 in de cafetaria van het college.  In principe kregen alle medewerkers een uitnodiging via mail maar als we toch iemand over het hoofd gezien zouden hebben, stuur dan gerust een mailtje naar walter.vanboxem@olvcsj.be om te laten weten of u al dan niet komt naar het feestje of niet.

Via deze weg kondigen we graag ook al het 54e lentefeest aan.  Dit gaat opnieuw door in het sportcentrum Mariënborgh en wel op 4, 5 en 6 mei 2018.  Hou de datum nu alvast vrij, plan dat weekend geen feesten of weekends zodat u met z’n allen kan afzakken naar ons 54e lentefeest.