ALG: Nieuwe algemeen directeur

ALG: Nieuwe algemeen directeur

Vanaf 1 september 2017 heeft het Onze-Lieve-Vrouwecollege een nieuwe algemeen directeur.
Mevrouw Cécile Veraert (lic. klassieke filologie) zal op die datum de functies en bevoegdheden overnemen van de heer Philippe Van Goethem die gedurende 26 jaar de algemene leiding van het college op zich heeft genomen.
Mevrouw Veraert heeft haar bureau op het gelijkvloers van het gebouw aan de Frankrijklei 91 en is bereikbaar via het algemeen nummer : 03/232.88.28.
Wij wensen mevr. Veraert veel succes met haar nieuwe opdracht en danken dhr. Van Goethem voor zijn jarenlange toewijding.
De heer Van Goethem zal vanaf 1 september de functie van afgevaardigd bestuurder van de vzw Ignatiaanse Scholen Antwerpen vervullen en u kan hem bereiken in La Strada, Frankrijklei 77 (bureau 1e verd.) 03/206.54.01.