ALG: Op weg naar een goede studiekeuze – Welkom in de humaniora!

ALG: Op weg naar een goede studiekeuze – Welkom in de humaniora!

Informatieavond: overstap van basisschool naar humaniora – 30 november 2017

De overstap van het basisonderwijs naar de humaniora is een hele grote stap!

Op donderdag 30 november 2017 organiseren wij voor ouders van leerlingen uit het zesde leerjaar een informatieavond. Onze bedoeling is om u te informeren over de studiemogelijkheden binnen het Onze-Lieve-Vrouwecollege.

We geven u ook informatie over de inschrijvingsprocedure voor onze school.

We ontvangen u graag vanaf 19.30u. in de cafetaria.  Om 20u. gaan we daar van start met een korte uiteenzetting waarin u alle informatie over inschrijven en studiekeuze krijgt. Hierna kan u ook individueel in gesprek gaan met onze leerkrachten, met CLB en met verenigingen betrokken bij onze collegegemeenschap. U kan op deze avond met al uw vragen bij ons terecht: we helpen u graag op weg naar een goede studiekeuze.

Iedereen is welkom, niet enkel ouders van leerlingen van onze eigen basisschool.  Het zou ons plezieren mocht u vrienden, kennissen of geïnteresseerden uitnodigen om kennis te maken met ons project.

We hopen u talrijk te mogen verwelkomen!