HUM:  Samen zetten we ” Antwerpen op stelten”!

HUM: Samen zetten we ” Antwerpen op stelten”!

Mensenlevens redden, dat is een zaak van iedereen. De Damiaanactie staat garant voor daadwerkelijke en doeltreffende hulp aan lepra- en tbc-patiënten. Dit jaar staat het overbevolkte groeiland Nigeria in de kijker..

Voor het zevende jaar op rij hebben er in 2017 meer dan 150 leerlingen en leerkrachten van ons college enthousiast meegedaan aan de stiftenverkoop.

Op zaterdag 27 januari gaan we weer met een hele bende vrijwilligers uit verschillende Antwerpse scholen en jeugdbewegingen gezellig aan grootwarenhuizen staan, in Antwerpen en omstreken, om stiften te verkopen. 1 pakje van 4 stiften voor 6 euro. Verkoop je er 8, dan red je weer een mensenleven.

We rekenen op jou, OLVC-leerling, om zoveel mogelijk stiften te verkopen, en op u, ouders en sympathisanten om ons te helpen in de strijd tegen lepra en tbc.

Samen zetten we ” Antwerpen op stelten”!

Voor meer info kan je terecht bij de Damiano-leerkrachten

Tine Van Gorp – Liesbeth Phlips – Liesbet Van Alsenoy – Tineke Janssens – Yannick Van de Vyver – Jeroen Rombouts – Annelies Van Mol – Lode Van Nueten – Sofie Van den Sande – Tyr Baudouin – Lieselot De Saegher – Chris Van Vliet – Xavier Lefèvre