HUM: Kom naar de open lesdag op 28 maart!

HUM: Kom naar de open lesdag op 28 maart!

We brengen u graag op de hoogte van een volgend initiatief om de school beter te leren kennen: op woensdag 28 maart nodigen we uw zoon of dochter graag uit voor onze open lesdag tussen 14u00 en 16u00.

We bieden leerlingen van het zesde leerjaar dan de kans een drietal lesjes bij te wonen: zo kunnen ze alvast de sfeer van de school aanvoelen en de lessen in het eerste jaar proeven: Latijn, techniek, muziek, natuurwetenschappen, wiskunde, aardrijkskunde en Frans behoren tot de mogelijkheden.

Om 16u00 verwelkomen we u als ouders graag bij een vieruurtje: zo kan u in gesprek gaan met de aanwezige leerkrachten en vragen stellen aan directie en lerarenteam.

Indien u voor dit project interesse hebt, mogen we dan vragen uw zoon of dochter voor deze open lesdag aan te melden via olvc.elke.cassauwers@gmail.com.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie.