HUM: Is voetbal de grootste onbenulligheid ter wereld?

HUM: Is voetbal de grootste onbenulligheid ter wereld?

Is voetbal de grootste onbenulligheid ter wereld, zoals Dimitri Verhulst schrijft ?  Naar aanleiding van het WK voetbal vroeg PASCH aan alle aan het WK deelnemende landen om een artikel rond het thema voetbal in hun land te schrijven.  De leerlingen van 5MTWE zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan.  In hun bijdrage op de PASCH-website geven ze aan welke belangrijke rol voetbal in ons land speelt én wagen ze zich ook aan een gokje, wie de nieuwe wereldkampioen wordt.  Het artikel vind je hier : http://www.pasch-net.de/de/mag/dos/21261655.html#bodyTyp4

Wil je graag weten hoe men er in andere landen over denkt ?  Neem dan ook een kijkje bij de andere bijdragen.

Meer info : Werner De Smet