Welkom (toekomstige) ouder!

Door de huidige coronamaatregelen kunnen wij u jammer genoeg niet verwelkomen op onze opendeurdag. Toch hopen we u met het filmpje op deze pagina een duidelijk beeld te geven over de werking van onze lagere school.

 

Schoolbrochure, schoolreglement en uniform

Wanneer kinderen onze grootse, statische, wat streng ogende gebouwen van de school binnenstappen, komen ze terecht in een wereld die bruist van activiteiten, een wereld waar studies, sport, cultuur, naschoolse activiteiten … in een perfecte harmonie aan de kinderen worden aangeboden.

Als toekomstige ouder hebt u ongetwijfeld heel wat vragen over de werking van onze lagere school. Daarom hebben wij onderstaande schoolbrochure voor u opgesteld, waar u een duidelijk beeld krijgt op de werking van onze school. Daarnaast bieden wij u ook het schoolreglement van het huidige schooljaar aan. 

Onze lagere school is een uniformschool (klik voor een voorbeeld).
Al onze leerlingen van het eerste tot het zesde leerjaar dragen dit blauw-witte uniform met logo van het Onze-Lieve-Vrouwecollege op alle schooldagen. 

Meld je aan

Als Antwerpse school werken wij voor onze inschrijven nauw samen met Meldjeaan. Dit is de website waarop u uw kind moet aanmelden om later hopelijk op onze school in te schrijven.

Er is een verschil tussen de aanmelding voor kinderen die reeds voorrang hebben en kinderen die geen voorrang hebben. Dit kan vb. zijn als u er al broers of zussen op onze school zitten.

Alle informatie over Meldjeaan kan u vinden in deze brochure.